TwitterFacebook

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Köszöntöm honlapunkon! Cégünk az Air Go 21 Kft. több éves lépcsőépítő múltra tekinthet vissza. Úgy éreztük, hogy a megnövekedett igények kielégítésére, azért, hogy Önöket mind magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, szükséges néhány változás.

Ehhez többek között hozzátartozott az is, hogy új, nagyobb kiszolgálási kapacitást lehetővé tevő telephelyre költöztünk. Létrehoztunk egy bemutatótermet, hogy Önök fizikai valóságában is megismerhessék termékeinket. Kézzel foghatóvá tettük azt, amit talán egy honlapon található fotógaléria alapján nehéz elképzelni. Ezzel egyidőben a kor technikai lehetőségeit kihasználva újrastruktúráltuk és még informatívabbá varázsoltuk honlapunkat.

Tettük mindezt azért, hogy a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani mind a választás megkönnyítése, mind a lehetőségek bemutatása terén Önöknek.

Az építéshez használt technológiánk több évtizedes múltra tekint vissza, mégis az utóbbi 10- 20 évben érte el azt az ismertséget és népszerűséget, amit megérdemelt. Természetes, hogy az újdonságtól tartunk és különösen az építőiparban olyan megoldásokat keresünk, amik hosszú távon nyújtanak biztonságos megoldást a problémáinkra. Ezen az időszakon túl vagyunk és az a hozzávetőleg 1800-2000 lépcső, melyet a vásárlóink legnagyobb megelégedésére építettünk bizonyítja a létjogosultságát.

Az elmúlt időszakban megszerzett tapasztalataink immárom egyetlen célt szolgálnak: az Önök egyéni igényeinek kielégítését, az elérhető legmagasabb színvonalon.

Ahhoz, hogy megkönnyítsük választását honlapunk tartalma betekintést enged a gipszbeton szerkezetű lépcsők építési technológiájába, az elérhető szerkezetek sokszínűségébe, valamint a kivitelezés időtartamába, költségeibe.

A szerkezetkész lépcsők szinte mindennel burkolhatóak (szőnyeg, kerámia, fa). A lépcső saját anyagából megépíthetjük a korlátot is, kézmagasságig emelve a statikai parapet falat. Ugyanígy mellvéd is készülhet a lépcsőhöz. Ezen munkák egy részét cégünk, egy részét szerződött partnereink végzik.

Kérem forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen kérdése, kérése van az elképzeléseivel kapcsolatban. Felkészültségünk garanciát nyújt Önnek, hogy megvalósítsuk elképzeléseit rövid határidőn belül: a tervezéstől a kivitelezésig!

 

A szabadalmi jog tulajdonosának ajánlásával: 

"Régi, kiváló munka kapcsolatot ápolunk az AlpHa lépcső - A lépcsőépítő! munkatársaival.
Közös munkáink során volt alkalmam meggyőződni mind szakmai felkészültségükről,
mind elhivatottságukról a technológia és annak oly sok módon történő felhasználásáról.
Ha kiváló lépcsőt akar, válassza őket!"

Eur.Ing.Dr.Kászonyi Gábor

okl.szerkezetépítő mérnök f.tanár
a műszaki tudomány kandidátusa
az UTA mérnöki tagozat r. tagja

Kellemes böngészést!

MunkafolyamatGipszbeton lépcsőHagyományos betonlépcső
Előkészület ideje: A lépcső felrajzolása 1,5 óra A lépcső zsaluzatának elkészítése 1 nap
Előkészület költsége: 0 Ft A zsaluanyag megvásárlása, felépíttetése
A lépcsőépítés ideje: A speciális beton megkötése: 48 óra A beton megkötése, komplett száradással akár egy hónap
A lépcsőépítés költsége: 199.000 Ft-tól elérhető Zsaluanyag, asztalosmunka, beton, kőműves, időfaktor költsége
A munkával járó kosz: Minimális, egy óra alatt tisztává varázsolható a környezet A zsaluzat elbontása, fröcsögő beton a kőműveskanálból, a betonkeveréssel járó kosz, a beton behordása, vagy a házban keverése
Esztétikum: Rendkívül stabil, könnyen formázható, helytakarékos Monstrum, nagy helyet foglal, nehezen alakítható
Burkolás megkezdése: 72 óra múlva Akár hetek is lehetnek
Külső felületképzés: Elegendő akár csak lefesteni, de maradhat eredeti állapotában is! Újabb kőműves munka, hiszen nem maradhat a nyers beton a lakás csúfsága. Ennek újabb járulékos költségei vannak!

 

Határidők:

  • 72 órán belül felmérés
  • Felmérés után 24 órán belül 3D terv, részletes árajánlattal
  • Leterheltségtől függően 1 héten beül elkezdjük az építést
More in this category: Térkép »